8.5 C
New York
vrijdag 29 maart 2024

Kerstgroet uit de gemeenteraad

Afgelopen week was het voor de gemeenteraadsleden de laatste vergadering van het jaar en start er twee weken kerstreces. Niet dat gemeenteraadsleden dan niets te doen hebben, de politiek draait dan nog door, maar geen avonden vergaderen op het gemeentehuis. Gouwe IJssel Nieuws vroeg alle politieke partijen of zij nog een kerstwenst hadden voor de inwoners van Zuidplas

D66 – Mark Claveaux

We wensen iedereen in Zuidplas fijne feestdagen en een goed 2023; dat iedereen zich Thuis in Zuidplas kan voelen.

ChristenUnie/SGP – Cock van der Spek

In onze turbulente samenleving is Kerst altijd een moment van bezinning. Wat is nu echt belangrijk. Kerst is het feest van de vrede. En de boodschap van Kerst is dat echte vrede alleen te krijgen is in het geboren Kind van Bethlehem. ChristenUnie-SGP Zuidplas wenst alle inwoners van Zuidplas gezegende Kerstdagen en een voorspoedig 2023.

CDA – Benno de Ruiter

Na een turbulent jaar vol uitdagingen wensen wij iedereen zorgeloze feestdagen vol met liefdevolle relaties en betekenisvolle momenten toe!

PvdA/GroenLinks – Denise Lelieënhof

Wij wensen alle inwoners van Zuidplas veel gezelligheid en warmte in deze barre tijden. Wij hopen dat het iedereen, ondanks de hoge prijzen van boodschappen en energie, lukt om van de feestdagen iets moois te maken. Nu er geen beperkende coronamaatregelen meer zijn kan de jaarwisseling weer als vanouds gevierd worden. Het zou heel mooi zijn als deze avond in onze dorpen fijn en veilig verloopt.

SP – Serena Rodenburg

Wij wensen alle inwoners van Zuidplas mooie feestdagen, waarin we vooral omkijken naar elkaar. Uiteraard wensen we u ook een gelukkig en sociaal nieuw jaar!

VVD – Annika van Gerwen

De fractie van VVD Zuidplas wenst alle inwoners van Zuidplas een prachtige kerst toe, samen met familie en vrienden. Geniet met elkaar van deze bijzondere dagen!

Groep Pouwels – Sepideh Pouwels

Dat iedereen die er voor kiest om in onze dorpen te zijn, zichzelf zelf kan zijn, met plezier en veiligheid in onze dorpen kan leven, werken, wonen en leren.

Advertentie