8.5 C
New York
donderdag 25 april 2024

Middelbrand bij bakkersbedrijf Moerkapelle

Bij een bakkersbedrijf aan de Nijverheidsstraat in Moerkapelle is op dinsdag 3 januari om kwart voor vijf in de middag een brand in een van de grote ovens uitgebroken. Volgens de veiligheidsregio Hollands Midden staan alle werknemers veilig buiten en de gastoevoer is afgesloten.

Het bedrijf zit in het industriegebied van het dorp. De brandweer uit Zoetermeer en Zevenhuizen als ook de watertransportvoertuig van Boskoop en de Cobracutter van Ouderkerk aan den IJssel. Om 17L19 laat de veiligheidsregio weten dat de brand waarschijnlijk in het isolatiemateriaal van de oven in de brand is geraakt en de brand onder controle lijkt te komen.

Update 17:34 uur :  Volgens de veiligheidsregio is er sein brand meester gegeven. Er blijft nog 1 ploeg ter plaatse om met wat laatste sloopwerk bij eventuele brandhaarden te komen en na te blussen. Onze overige eenheden pakken weer in en gaan retour kazerne. Het pand wordt zometeen weer overgedragen aan de eigenaar met assistentie van stichting Salvage, die de eigenaar zal ondersteunen.

.
.
.
.
.
.
Advertentie