8.5 C
New York
zaterdag 2 maart 2024

Argus en Timelock bij ProgFrog in Nieuwerkerk

Op zondagmiddag 5 februari staan de Nederlandse bands Argus en Timelockk in de grote zaal van jongerencentrum ‘t Blok aan het IJsermanpad in Nieuwerkerk aan den IJssel als onderdeel van ProgFrog. Het optreden start om 15:00 uur en kaarten kosten €15,00 en zijn te bestellen via de website van ProgFrog.

ARGUS

Argus is een vijf koppige prog-rock band uit het zuiden (Uden/Veghel) van het land, die al een jaartje of zeven aan de prog-rock weg timmert. Met een mengeling van diverse invloeden, o.a. Pink Floyd, Transatlantic, Steven Wilson, hier en daar een scheutje blues, en ieders persoonlijke voorkeuren, weten ze een eigen stijl neer te zetten. Van sferische synths, Hammond en Moog solo’s tot scheurende gitaren en felle gitaar solo’stot verrassende tempowisselingen, alles zit in de muziek verweven. De band is live op het podium op z’n best!!

TIMELOCK 

Timelock is een neo-progressieve band uit Den Haag. De band was actief tussen 1992 en 2008. Na een onderbreking van 13 jaar is de band weer terug en here to stay! De band heeft een EP “…Stay Awake…” uitgebracht. Qua stijl zit de band rond IQ en Jadis, harmonieus klinkende progrock.

Advertentie