8.5 C
New York
woensdag 19 juni 2024

Cultuurhuys De Kroon presenteert Theatergroep Piepschuim

Theatergroep Piepschuim, bestaande uit Cor Burger (zang, gitaren en toetsen) en Robbert Koekkoek (fysiek spel, sax, klarinet, bas, percussie) brengen vrijdag 27 januari een zware (muzikale) boodschap – met de titel Buiten de lijntjes – in het lichtst denkbare materiaal: piepschuim.

Oké, we gaan er allemaal aan. Wat nu?! We hebben de verkeerde afslag genomen, we gaan de verkeerde kant op… en met steeds grotere snelheid.

Buiten de lijntjes is een kolkende mix van keiharde feiten over onze slappe knieën, troostend liedmateriaal om te huilen van het lachen, en lachen van het huilen, en een sprankje hoop. Misschien.

De voorstelling is gemaakt in samenwerking met journalisten, dwarsdenkers, activisten en klimaatwetenschappers als Heleen de Coninck (hoofdauteur van IPCC-rapport) en Margot Ribberink. De entreeprijs is 19 euro, inclusief drankje en de voorstelling begint om kwart over acht. Kaarten zijn via de website verkrijgbaar of aan de balie van het Cultuurhuys.

Advertentie