8.5 C
New York
vrijdag 23 februari 2024

Eerste acrogymwedstrijden van NGV

Zaterdag 21 januari hadden de teams van de acrogym selectie van NGV hun eerste plaatsingswedstrijd.  NGV begon de dag met het E instap duo Lois en Nikki. Zij mochten na een mooie oefening een gouden medaille in ontvangst nemen. Verder op de ochtend mocht het E junioren trio Amy, Maaike en Melina de vloer betreden. Zij lieten mooie onderdelen zien. 

In de middag was het de beurt aan de andere 4 teams. NGV begon met het D junioren trio Lisanne, Femke en Jillz, direct gevolgd door het D+ junioren trio Anh, Kiara en Zoë en sloten de dag af met het D senioren trio Nian, Sophie en Noé, ook direct gevolgd door D+ senioren trio Jorinde, Faye en June. Alle 4 de teams hebben mooie oefeningen neergezet en Anh, Kiara en Zoë werden beloond met een zilveren medaille.

Advertentie