8.5 C
New York
dinsdag 7 februari 2023

Eerste acrogymwedstrijden van NGV

Zaterdag 21 januari hadden de teams van de acrogym selectie van NGV hun eerste plaatsingswedstrijd.  NGV begon de dag met het E instap duo Lois en Nikki. Zij mochten na een mooie oefening een gouden medaille in ontvangst nemen. Verder op de ochtend mocht het E junioren trio Amy, Maaike en Melina de vloer betreden. Zij lieten mooie onderdelen zien. 

In de middag was het de beurt aan de andere 4 teams. NGV begon met het D junioren trio Lisanne, Femke en Jillz, direct gevolgd door het D+ junioren trio Anh, Kiara en Zoë en sloten de dag af met het D senioren trio Nian, Sophie en Noé, ook direct gevolgd door D+ senioren trio Jorinde, Faye en June. Alle 4 de teams hebben mooie oefeningen neergezet en Anh, Kiara en Zoë werden beloond met een zilveren medaille.

Advertentie