8.5 C
New York
zaterdag 4 mei 2024

Voorbereidingen voor BLUE Winterfestival in volle gang

Op 3 en 4 februari 2023 zal de allereerste editie van BLUE festival plaatsvinden aan de Zevenhuizerplas in Rotterdam Nesselande. De opbouw van het grotendeels overdekte festivalterrein start komende vrijdag en het belooft een mooie eerste editie te worden.

De weersverwachting ziet er goed uit, het wordt koud maar de zon gaat schijnen! De organisatie heeft dus goede hoop dat het niet alleen in de tenten, maar ook het winterplein goed toeven wordt. Het is duidelijk dat Rotterdammers toe zijn aan een feestje. De kaartverkoop gaat hard, de eerste tickets zijn zelfs al helemaal uitverkocht.

BLUE festival is een gezellig en knus muziekfestival voor alle leeftijden, waar bezoekers kunnen genieten van een mooie line-up, lekker eten en verrassende winterse activiteiten. Niemand minder dan Suzan & Freek, VanVelzen, FLEMMING, Joel Borelli, de Edwin Evers Band en de Hermes House Band zullen het podium van BLUE betreden.

Daarnaast is er een verborgen theater op BLUE, een winterplein met een gezellig kampvuur, verschillende winterse spellen en live ijscarving op vrijdag en een winterkroeg waar op zaterdag een silent pubquiz wordt georganiseerd.

Uiteraard mag lekker eten op BLUE niet ontbreken. Lekkere winterse stamppotten, flammkuchen, patatje stoof of een goed gevulde soep? Sluit het af met zoetigheid zoals apfelstrudel of een cinnamon swirl. Op zo’n bodem kan wel even gedanst worden.

Praktische informatie  
Wat: BLUE festival  
Wanneer: 3 en 4 februari 2023  
Waar: Kosboulevard Nesselande      Voor wie: alle leeftijden, bezoekers onder de 18 alleen onder begeleiding 


Meer informatie: www.bluefestival.nl    
Tickets    
Dagkaart: €36,00 (excl. fees)Passe partout: €60,00 (excl. fees)    Jeugd- en kidstickets worden voor een aangepast tarief verkocht. Er is een beperkt aantal jeugd- en kidstickets beschikbaar.  

Tickets zijn te koop via www.bluefestival.nl/tickets     
Advertentie