8.5 C
New York
zondag 8 september 2024

VVD raadslid Uit de Bulten tijdelijk vervangen door Boogerman-Jongepier

VVD raadslid Cindy Uit de Bulten laat zich tijdelijk vervangen in de gemeenteraad van de Zuidplas vanwege ziekte. “Er is een een schrijven ontvangen waarin zij mededeelt dat zij wegens ziekte
niet in staat is het lidmaatschap uit te oefenen. Op haar verzoek maakt zij hiermee gebruik van de
ziekteverzuimregeling en wordt haar tijdelijk ontslag verleend
” laat de voorzitter weten

Tijdens dit tijdelijke ontslag wordt ze vervangen door fractiegenoot Loura Boogerman-Jongepier die voor een periode van 16 weken zal worden geïnstalleerd tijdens de raadsvergadering van 14 februari aanstaande. Boogerman-Jongepier is al fractieadviseur en daarom bekend om het raadswerk. Voor de verkiezingen had Gouwe IJssel Nieuws een interview met Loura Boogerman-Jongepier.

Uit de Bulten is het tweede raadslid dat door ziekte tijdelijk wordt vervangen, Willem de Jong van van NEZ wordt tevens door ziekte tijdelijk vervangen. Binnen een jaar zijn er al heel wat wisselingen geweest in de gemeenteraad, wethouders Klovert(D66), Schuurman (CU/SGP) en De Haas(VVD) werden vervangen in verband met wethouderschap in Zuidplas, van Woudenberg(D66) vertrok als wethouder naar Capelle en raadslid Van(NEZ) stopte er mee. Raadslid Pouwels stapte uit de PvdA/GroenLinks fractie en startte haar eigen partij.

Advertentie