8.5 C
New York
donderdag 25 april 2024

Uit je winterdip op overdekt Blue festival

Afgelopen weekend kon je je winterdip vergeten op het Blue festival dat plaatsvond in het Oeverpark, nabij het strand van Rotterdam Nesselande. Hier was het decor voor een gezellig en knus muziekfestival. Vrijdag waren er de artiesten VanVelzen, Joël Borelli en de Edwin Eversband die een lichtpuntje brachten in de donkere dagen van de winter. Zaterdag waren er Flemming, Suzan & Freek en de Hermes Houseband om samen met het publiek de winterblues te verdrijven.
Aan elke leeftijd werd gedacht, zo zong zanger Flemming niet alleen zijn eigen hits maar ook nummers van o.a. Queen.

Maar niet alleen artiesten lieten het publiek de kou, nattigheid en de korte dagen vergeten. Er was genoeg tijd om tussen de optredens door het knus opgezette terrein te verkennen. De organisatoren van het festival, die in de zomer Culinesse organiseren, verzorgden naast de drankjes voor een toepasselijk winterse hap als een Broodje Braadworst met zuurkool, twee soorten Stampotten, Flamkuchen of een Patatje Stoof.

Op het winterse spellenplein kon je diverse sjoelspellen doen en in het verborgen theater kon je genieten van een komisch saunabezoek. In de kroeg kon men meezingen met hits die werden gedraaid door een DJ.

meer foto’s op ons Facebookalbum

Advertentie
Advertentie

Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
920VolgersVolg