8.5 C
New York
woensdag 19 juni 2024

Minibakkertjes en peuterkoekjes in speelzaal Moerkapelle

De twee juffen van de peuterspeelzaal ‘t Hobbelpaard in Moerkapelle hebben al heel wat jaartjes ervaring met  de peuters in de speelzaal maar het net afgesloten thema ‘Eet smakelijk’ blijft elk jaar weer geweldig om te doen. Alle peuters vinden het leuk en daarnaast leren zij ook nog veel.

‘Hoe leuk is het om de kinderen, met een trommel koekjes en de bakkersmuts nog op, trots naar huis te zien gaan’.

Juf Jolanda: ‘Zelfs al na ruim 21 jaar werkzaam te zijn is het toch elke keer weer genieten om met dit thema aan de slag te gaan‘. Er wordt een pizza geknutseld, er wordt echte soep gemaakt en als afsluiting van het thema, de koekjes bakken. Het deeg wordt geschonken door de bakker van Moerkapelle, Eshuis, die ook alle vijf de dagen de koekjes van de peuters afbakt. Trots gaan de peuters met een echte chefkok diploma naar huis.

Advertentie