8.5 C
New York
donderdag 2 mei 2024

Terug van weggeweest! Het HIJMOS Badminton Teamtoernooi

Mede als gevolg van Corona konden de afgelopen edities geen doorgang vinden, maar goede tradities moet je als het (weer) even kan in ere houden! Mede om die reden, maar vooral omdat het heel gezellig is, organiseren we dit jaar weer Het HIJMOS Badminton Teamtoernooi op 7 april 2023.

Geef je op met een team of individueel. Iedereen kan meedoen, ongeacht je badminton ervaring of leeftijd. Deelname is gratis! Laat vrienden, familie en/of buren kennis maken met een sport, waarvan ze denken dat het alleen op de camping wordt gespeeld!

De naamgever van het toernooi, de firma HIJMOS, is ook dit jaar weer bereid gevonden om ons te sponsoren. Daarnaast kunnen we met trots berichten, dat ook VDH Bestuurszaken ons met een mooie financiële bijdrage wil steunen.

Waar: Sporthal de Duikelaar in Waddinxveen
Wanneer: Goede Vrijdag 7 april 2023 van 19.30-23.30 uur (zaal open vanaf 19.00)
Kosten: Deelname is gratis
Inschrijven: invictusbc.nl

Na afloop is er uiteraard nog gelegenheid om een drankje en een hapje te nuttigen in onze eigen Duikelbar. Daar zal overigens ook de (eveneens) traditionele Paasloterij plaatsvinden.

Voor vragen of opmerkingen kun je terecht bij Chris Veldman (06 44 133 282) of per mail via InvictusTeamtoernooi@gmail.com

Advertentie