8.5 C
New York
vrijdag 29 maart 2024

Windows 10 cursus in bibliotheek Zevenhuizen

Voor wie meer wil leren over het gebruik van de computer of vertrouwd wil raken met de praktische mogelijkheden voor het dagelijks gebruik geeft de bibliotheek cursus. Het programma Windows10 wordt door velen van ons gebruikt en tijdens deze cursus leert men alles over de verkenner, mappen en bestanden maken/ordenen en nog veel meer handigheidjes. De cursus is bedoeld voor iedereen die al wel een beetje ervaring heeft, maar nog iets handiger en iets minder angstig wil worden.

Start van de cursus : dinsdag 7, 14, 21 en 28 maart
Tijd : start om 10.00 – 12.00 uur
Waar : Bibliotheek De Groene Venen (pub/Swanla)
Kosten : € 12,50 voor de hele cursus

Wilt u het cursusbedrag overmaken op de volgende bankrekening > (IBAN: NL58 RABO 0129175463 ten name van De Bibliotheek De Groene Venen onder vermelding van Windows Zevenhuizen)

Men krijgt les in kleine groepjes van ervaren docenten en men kan gebruik maken van laptops van de bibliotheek. Gebruik van de eigen laptop is uiteraard toegestaan maar dan moet de laptop wel voorzien zijn van het Windows 10 besturingssysteem en volledig geüpdatet zijn.

Meer weten of wil je je aanmelden? Dat kan via e-mail > cursus@bibliotheekdegroenevenen.nl Of tijdens openingstijden aan de balie van de bibliotheek

Advertentie