8.5 C
New York
dinsdag 16 april 2024

Swingend het nieuwe Brains seizoen in

De kinderdisco in de pub van Dorpshuis Swanla in Zevenhuizen was de aftrap voor het nieuwe BRAinS seizoen van Stichting ZO! Vrijdag 17 februari werd er gedanst door kinderen die in Zuidplas op en basisschool zitten van groep 5 tot en met 8.

Wethouder Klovert verzorgde het openingswoordje en maakte aan de maar liefst 90 aanwezige kinderen bekend dat er een recordaantal aanmeldingen van 3390 is behaald. 

Dit voorjaar is er weer een ruim aanbod van activiteiten uit de brochure die begin januari is uitgedeeld aan leerlingen op basisscholen in de gemeente Zuidplas. Dit is maar liefst 10% meer dan vorig voorjaar.


Kinderburgemeester Thomas Schouten de prijswinnaars van het gouden letterspel bekend, dit zijn Vera en Jasper Jobse uit groep 6 en 5 van ’t Reigerbos.

Na de officiële handelingen ging de muziek snel weer aan en maakten de kinderen er een swingende avond van op muziek van leerling-dj’s van DJ Kids uit Zevenhuizen. De overige activiteiten vinden plaats t/m eind juni 2023.
BRAinS werkt samen met lokale verenigingen en aanbieders om deze activiteiten mogelijk te maken. 

Advertentie