8.5 C
New York
zaterdag 2 maart 2024

Nationale training voor Jeugd en Beloften bij JBC Nieuwerkerk

Zondag 26 februari vindt de hele dag de 1e Nationale training voor Jeugd en Beloften plaats in de boulodrome van JBC Nieuwerkerk op sportpark Dorrestein in Nieuwerkerk aan den IJssel.

De Nederlandse Jeu de Boules Bond (NJBB) biedt jeugd- en beloftespelers de kans om zich te ontwikkelen op het gebied van technische vaardigheden, tactische kennis en het opbouwen van ervaring door deelname aan landelijke en internationale toernooien.

Deze zondag is er een startbijeenkomst plaats. Wij verwelkomen de spelers en hun ouders en/of verzorgers graag met een kopje koffie of thee. In de ochtend wordt het programma van dit jaar toegelicht. Vervolgens worden de spelers ingedeeld in groepen en starten we met de 1e nationale training.

Wil je meer informatie? Of wil je naar het aanmeldformulier? https://nlpetanque.nl/jeugd-en-beloften/

Advertentie