8.5 C
New York
maandag 29 april 2024

Mr. Punch komt met Marillion tribute naar ‘t Blok

Op zondagmiddag 3 maart staat om 15:00 uur de Italiaanse tributeband Mr. Punch in kader van Progfrog in jongerencentrum ‘t Blok in Nieuwerkerk aan den IJssel. Deze band is al een paar keer eerder geweest en komen met plezier terug naar ProgFrog. Kaarten kosten 15 euro en zijn te verkrijgen via www.progfrog.nl.

Mr. Punch brengt al jaren één van de beste internationale Marillion tribute shows.
Maar de Italianen van Mr. Punch doen meer dan dat. Ze brengen een ode aan het “Fish-tijdperk” van Marillion met een echt 80’s rock geluid. De band heeft vooral een voorliefde voor het gelauwerde album ‘Fugazi’ wat dan ook als een rode draad door de optredens van Mr. Punch loopt.

Daarnaast worden er ook nog hits van de eerste 4 Marillion albums ten gehore gebracht. Maar wat ze ook spelen, de leden van de band doen het vooral met volledige overgave en passie, iets wat ook duidelijk te zien is tijdens hun shows. Zo worden de make-up en alle andere theatrale aspecten van het “Fish-tijdperk” compleet nagebootst om het publiek te laten zien dat ze niet naar zomaar een tribute band aan het kijken zijn!

Advertentie