8.5 C
New York
woensdag 19 juni 2024

Voor 5 miljoenste keer artikel gelezen op Gouwe IJssel Nieuws

Op de laatste dag van februari heeft Gouwe IJssel Nieuws een mijlpaal behaald. In ruim vijf jaar is er vijf miljoen keer een artikel op deze nieuwssite gelezen. We zijn trots en dankbaar dat we in die vijf jaar een trouwe aanhang van lezers hebben opgebouwd.

Het bestuur en redactieteam bestaan uit vrijwilligers die een passie hebben voor lokaal en onafhankelijk nieuws. We informeren u graag over de gebeurtenissen bij u in de buurt, met artikelen en foto- en filmreportages. De acht leden van de redactie brengen het nieuws dag in dag uit.

“Maar hoe betalen jullie dat dan?” is een veel gehoorde vraag aan Gouwe IJssel. Voor wie interesse heeft: onze jaarrekening staat op deze website. Onze belangrijkste inkomstenbron bestaat uit advertenties en soms de verkoop van een foto. We bieden organisaties en bedrijven de mogelijkheid om lokaal te adverteren op Gouwe IJssel Nieuws. En met ruim een miljoen klikken per jaar, worden ook de advertenties veel gelezen. Meer informatie over adverteren is hier te vinden.

Meedoen?

We willen graag nog meer lokaal nieuws brengen. Daarom zijn nieuwe collega’s zeer welkom voor het maken van reportages, redactioneel werk, fotografie, verslag van de politiek of dorpsfeest. Meer weten? Neem dan contact op met info@gouweijsselnieuws.nl

Advertentie