8.5 C
New York
maandag 22 april 2024

Regionaal verkiezingsdebat op 13 maart in Gouda

Woensdag 15 maart zijn de verkiezingen voor de Provinciale Staten. Op maandag 13 maart organiseren de gemeenten in Midden-Holland, samen met de Bibliotheek Gouda, hét regiodebat voor de provincie Zuid-Holland. Alle inwoners van de gemeenten Waddinxveen, Bodegraven-Reeuwijk, Zuidplas, Krimpenerwaard en Gouda zijn van harte welkom om dit debat te volgen.

Woningbouw, bodemdaling, openbaar vervoer, asielbeleid en werkgelegenheid: dat en meer komt aan bod tijdens dit spannende, inhoudelijke debat. Helemaal passend bij de mooie locatie komt ook de rol van bibliotheken op het gebied van regionale cultuur ter sprake. Thomas van Zijl (BNR) leidt het debat waarbij 12 lijsttrekkers in gesprek gaan met elkaar, inwoners en ondernemers uit de regio.

Zij spreken met elkaar over 3 actuele regionale en provinciale thema’s:

  • Wonen & ruimte
  • Economie & duurzame groei
  • Bereikbaarheid & mobiliteit in de regio

U bent vanaf 19.00 uur welkom in de Chocoladefabriek aan Klein Amerika 20 in Gouda. Het debat is van 19.30 tot 21.00 uur met aansluitend een borrel. Aanmelden is niet nodig. Het debat is ook online te volgen via de livestream: www.chocoladefabriek.tv

Advertentie