8.5 C
New York
dinsdag 28 maart 2023

Tentoonstelling cursisten Vonk in Waddinxveen

Vanaf deze week zijn in de ramen en vitrines van Cultuurhuys de Kroon in Waddinxveen werken te zien die de cursisten van Annemarie van Hooff in hun lessen hebben gemaakt. Docente/beeldend kunstenaar Annemarie van Hooff geeft dit schooljaar twee cursussen waarin diverse technieken worden gebruikt.

De cursus Botanisch Tekenen leidt tot een uitvergroting van de kleine wonderen van de natuur, en zorgt voor mooi en gedetailleerd in beeld gebrachte werken in de trapvitrines. In de jaarcursus werden er vanuit het thema ‘thuis’ verschillende – ook emotionele – aspecten onder de loep genomen dat tot zeer gevarieerd werk heeft geïnspireerd, dat getoond wordt in de raamvitrines van het Cultuurhuys.

In de gangen op de bovenverdieping is werk van cursisten van andere cursussen te zien. Al met al biedt de uitgebreide tentoonstelling een mooi overzicht van wat er door toegewijde amateurschilders in de lessen bij Vonk gepresteerd wordt. Toegang is gratis

Advertentie