8.5 C
New York
dinsdag 19 maart 2024

Swanla Tribute night : Police en U2

In de serie Tribute Nights komen er meerdere tributebands optreden op een avond in een bepaald thema. Deze editie zijn dat U2 & The Police in Theater Swanla op zaterdagavond 25 maart om 20:15 uur. Kaarten kosten 19,50€ en met een maaltijd vooraf 37€. kaarten zijn te bestellen op de website van theater Swanla.

Zenyatta Reggatta is een Police tributeband, ontstaan in 2017 te Den Haag, wanneer de ex-leden van de Police tributebands Police Brutality en Police Brigade de handen ineenslaan. De vier mannen van hebben zich gespecialiseerd in de live uitvoeringen van de hits en beste albumnummers van Sting en The Police, en zetten dit in een adembenemende show neer waarbij interactiviteit, energie en spelkwaliteit de steekwoorden zijn. Deze en alle andere hits van Sting en The Police worden door 4-mans tributeband Zenyatta Regatta met het diepste respect maar ook met volle overgave op hoog niveau voor het publiek gespeeld. Gezien de enthousiaste reacties van het publiek is duidelijk dat de muziek van The Police nog steeds springlevend is.

On The Edge bestaat uit vier ervaren muzikanten die een ode brengen aan een van de grootste rockbands allertijden. Bert, Hans-Willem, Joost, en Vincent zijn gepassioneerde muzikanten die volgens eigen zeggen de muziek van U2 echter dan echt op de bühne gaan brengen. De grootste hits van deze Ierse superband worden vol energie ten gehore gebracht. Meeschreeuwen met I Will Follow, genieten van One en terug in de tijd met Where The Streets Have No Name. Ook visueel pakken de mannen uit.

Advertentie