8.5 C
New York
zondag 28 mei 2023

Voorlichtingsbijeenkomst niet-aangeboren hersenletsel

Gedeelde Zorg organiseert een informatiebijeenkomst over omgaan met gevolgen van een herseninfarct, hersenbloeding, TIA, ongeluk met hoofdletsel of hersenoperatie. Tevens gelegenheid tot lotgenotencontact en het stellen van vragen.

Het thema is deze keer: Thuis begint het pas.We gaan dieper in op dit onderwerp en u kunt uw vragen stellen. Het is voor mensen die een herseninfarct, hersenbloeding, TIA, ongeluk met hoofdletsel of hersenoperatie hebben (gehad). Recent of langer geleden. Ook mensen met MS/Parkinson, familieleden en andere geïnteresseerden zijn welkom.

De bijeenkomst is op dinsdag 18 april om 19.00 tot 20.00 uur in de Ridderhof (3e verdieping) van het Groene Hart Ziekenhuis. De inloop is vanaf 18.45 uur. Deelname is gratis. Aanmelden is vereist en kan via: info@gedeeldezorgmh.nl. Indien u niet over internet beschikt kan dit via 06-48133312. Geef bij aanmelding uw naam, e-mailadres en het aantal personen door waarmee u wilt deelnemen. Ook kunt u eventuele vragen van tevoren alvast doorgeven.

Advertentie