8.5 C
New York
zaterdag 11 mei 2024

Veel prijzen voor NGV bij Toestelfinale Lek en IJssel

Tijdens de toestelfinale Lek en IJssel afgelopen weekend in Lekkerkerk, kwamen de turnsters van NGV in de categorieën onderbouw niveau 4, middenbouw niveau 5 en jeugd G in actie. Voor de onderbouw niveau 4 dames Lilly Roosenboom, Sanne Rademakers, Marije van Paassen, Olivia Liu en Jade van der Eijk was dit hun allereerste wedstrijd in de KNGU oefenstof, wat dus extra spannend was. De turnsters lieten zien dat zij de afgelopen weken hard gewerkt hebben tijdens de trainingen en dat resulteerde in mooie oefeningen en prijzen!

Lilly Roosenboom behaalde goud op sprong en brug. Sanne Rademakers werd eerste op vloer en tweede op brug. Marije van Paassen werd tweede op sprong en vloer. Zilver was er ook voor Olivia Liu maar dan op balk en vloer. Jade van Eijk ging naar huis met goud op de balk.

De middenbouw niveau 5 turnsters Lyna Zondervan, Lisa Plaisier en Yenthe Voorheijen lieten op alle onderdelen nette oefeningen zien. Door de zware concurrentie van veel turnsters in dit niveau wist alleen Yenthe Voorheijen een bronzen medaille op brug te bemachtigen.

De jeugd G turnsters Zoë Lobé en Giada hebben ook goede oefeningen laten zien op alle toestellen, waarbij Zoë een zilveren medaille voor haar brugoefening in ontvangst mocht nemen!

We zijn trots op deze turnsters die met hun beperkte trainingsuren deze mooie resultaten behalen! We kunnen weer spreken van een succesvolle dag voor NGV!” aldus de trainster Samantha Ten Cate.

Advertentie