8.5 C
New York
maandag 29 april 2024

Kaartverkoop CuliNESSE gaat hard

De kaartverkoop voor het culinaire muziekfestival CuliNESSE gaat uitzonderlijk hard. Na de bekendmaking van de line-up vliegen de kaartjes voor donderdag 24, vrijdag 25 en zaterdag 26 augustus nog sneller de deur uit.

De organisatie adviseert geïnteresseerden niet te lang te wachten met kaartjes kopen. Eerdere jaren is het festival uitverkocht waardoor vele trouwe bezoekers teleurgesteld moesten worden. Het lijkt erop dat ook deze editie uitverkocht zal raken. Geïnteresseerden kopen tickets via de website van CuliNESSE: www.CuliNESSE.nl/tickets.

CuliNESSE verwelkomt bekende (inter)nationale artiesten op het festival aan de Zevenhuizerplas. Onder anderen Guus Meeuwis, DI-RECT, De Jeugd van Tegenwoordig, Suzan & Freek, Jonathan Jeremiah en Rondé komen deze zomer naar Nesselande.

Bezoekers kunnen natuurlijk ook dit jaar weer genieten van culinaire hoogstandjes en leuke activiteiten zoals een mini-theater, reuzenrad, silent disco, karaoke en een aparte hang-out voor kids en jeugd. Op zaterdag 24 augustus gaat het festival al om 14 uur open en kunnen Formule 1 fans de kwalificatie van de Formule 1 in Zandvoort op groot scherm zien. Binnenkort maakt de organisatie meer bekend over het volledige culinaire en culturele programma.

Advertentie