8.5 C
New York
zondag 19 mei 2024

De Rotta Kapoentjes gaan op pad in de lente!

Het is lente! Het is over duidelijk dat de lente is begonnen. Sinds een paar dagen hebben we een heerlijk voorjaarszonnetje. Je hoort veel vogels zingen, de eerste bomen worden weer groen en de eerste planten zie je al bloeien. Heb jij al vogels gezien die druk met takken rondvliegen voor een nest? Heb jij al kikkers en padden gezien of gehoord? En welke planten bloeien er op dit moment?

Wil je ook mee op ontdekkingstocht door de natuur? Kom dan op woensdag 19 april gezellig naar Trefpunt! We gaan daar naar buiten om te ontdekken wat er tijdens de lente gebeurt bij de dieren en planten. Trek dus stevige schoenen of laarzen aan, want we gaan lekker buiten rondstruinen. Kom je ook woensdag 19 april van 14:00 tot 15:30 uur?

Meld je aan via jeugd@rotta-natuur.nl (aanmelden is verplicht). De kosten zijn €2,- en wij zorgen voor wat drinken en iets lekkers. We verzamelen op het Trefpunt, Hoeksekade 164 te Bergschenhoek. Rotta Kapoentjes zijn kinderen van 4 t/m 6 jaar en zijn elk onder begeleiding van een ouder, verzorger of grootouder. Wij hebben er zin in en hopen dat je gezellig mee doet!

Advertentie