8.5 C
New York
woensdag 8 mei 2024

Oranjevereniging Moordrecht maakt er ook op Koningsdag 2023 weer een groots feest van!

Al is het Koninklijke gezelschap dit jaar op 27 april te gast in Rotterdam, je zou bijna denken dat ze naar Moordrecht komen, want wat een geweldig programma staat daar weer gepland van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat!

Inmiddels is het een goede traditie geworden, daar in Moordrecht; de hele dag feest vieren ter ere van de verjaardag van Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander.

Na de aubade, ook dit jaar weer een programma vol leuke activiteiten en optredens, zoals de jaarlijkse tradities als de Joop Winkel autopuzzelrit, die dit keer voor de 49e keer wordt georganiseerd, de Fietspuzzeltocht voor het hele gezin en de Koningsloop van 4 en 8 km.

Verder is er de gehele dag een Koningsdagexpositie in de Dorpskerk, is er een kinderrommelmarkt in de Kerklaan en op De Smidse staan diverse kramen met lekkernijen. In de feesttent leuke activiteiten voor jong & oud, zoals Bucket drumming & schminken voor de kids, optredens van DNA Dance, dameskoor EigenWijs, Rafa & Nani en de middag sluit af met Partyband Cover the Cage.

En als je denkt dat ze er dan wel klaar mee zijn…. wel nee, ook ’s avonds feesten ze in Moordrecht nog even door! Good old George Baker trapt de avond af, gevolgd door de Lawine Boys. Tussendoor muziek van DJ Rens en de avond wordt afgesloten door niemand minder dan one of the ladies of soul…… Berget Lewis!

Deze feestdag wordt mogelijk gemaakt dankzij de ruim 40 (!) vrijwilligers van Oranjevereniging Moordrecht. Ieder jaar opnieuw staan zij klaar om er weer een grandioos feest van te maken. Niet alleen voor de inwoners van Moordrecht, maar ook voor iedereen van buiten Moordrecht die zin heeft in een gezellige dag, vol afwisseling.

Meer informatie over de tijden en locaties is te vinden op de website van Oranjevereniging Moordrecht www.moordrecht-oranje.nl en hun social media kanalen.

Advertentie