8.5 C
New York
zaterdag 2 maart 2024

Harmonie-orkest Concordia geeft Koninklijk toetje tijdens Concert Royale

Het harmonieorkest Concordia Waddinxveen geeft samen met opleidingsorkest C-Akkoord op zaterdag 13 mei een concert met Koninklijke allure. Bij dit Concert Royale komen verschillende prachtige muziekstukken voorbij. Om 20.00 uur begint het concert in het Anne Frank Centrum in Waddinxveen. Toegang is 7,50 euro, inclusief een consumptie.

Tijdens het concert zullen er verschillende stijlen muziekstukken ten gehore worden gebracht. Dit gaat van muziek uit The Lion King en muziek uit de rockmusical Mozart tot de muzikale verhalen uit Oostenrijk-Hongarije en keizerin Sissi.

Concordia Waddinxveen is de enige muziekvereniging in Waddinxveen. Het harmonieorkest speelt door het jaar heen verschillende concerten. Daarnaast bestaat de vereniging uit een opleidingsorkest, een blaaskapel en verschillende ensembles. Samen met Excelsior Boskoop heeft Concordia ook een startersorkest.

Advertentie