8.5 C
New York
zondag 3 maart 2024

Veel rook door grote brand in Caravanstalling Bleiswijk

In een caravanstalling aan de Anjerweg in Bleiswijk is woensdagavond 10 mei een grote brand uitgebroken. De brand zorgt voor veel rook die in de richting van de polders tussen Moerkapelle en Zevenhuizen trekt. De veiligheidsregio heeft in de directe omgeving van de brand een NL-Alert verzonden. Volgens een woordvoerder van de veiligheidsregio zijn er geen gewonden.

De rookwolken zijn tot ver in de omtrek te zien, onder andere vanuit Nieuwerkerk aan den IJssel en Boskoop. Er zijn inmiddels veel hulpdiensten ter plaatse. De brandweer van de regio Rijnmond waar Bleiswijk onder valt krijgt hulp vanuit Zoetermeer en Gouda. De brandweer richt zich op het voorkomen van verdere uitbreiding. De stalling zelf staat volledig in brand. In de stalling staan honderden objecten gestald.

Foto vanuit Moerkapelle
Grote brand vanaf N219
De rook trekt in de richting van de N219 tussen Moerkapelle en Zevenhuizen

 

 

Advertentie