8.5 C
New York
zaterdag 4 mei 2024

Vertel Waddinxveen aflevering 10: Bunker ontdekt in Waddinxveen

Een geheime bunker in Waddinxveen? Ja, het is echt waar! In deze spannende 10e aflevering van Vertel Waddinxveen gaat burgemeester Evert Jan Nieuwenhuis op zoek naar de sleutel van een Waddinxveense bunker uit de Koude Oorlog. Maar waar is de sleutel? Een antwoord dat iedereen in Waddinxveen moet kennen. Omdat Waddinxveen een historie heeft om trots op te zijn!

Samen met geschiedenisdocent Anouk en Bart van het Historisch Genootschap gaat de burgemeester op zoek naar de sleutel van deze bunker

Wat bijzonder dat een groot onopvallend gebouw in Waddinxveen zo’n grote rol heeft gespeeld in het grotere geheel van de geschiedenis. Kijk met ons mee en volg de zoektocht naar de sleutel. De video is te zien via www.waddinxveen.nl/vertelwaddinxveen.

In de serie Vertel Waddinxveen gaat burgemeester Evert Jan Nieuwenhuis op zoek naar Waddinxveense verhalen, zie de onderstaande video.

Verhalen over de oorlog, verhalen over mensen, verhalen over bijzondere plekken in het dorp. De burgemeester komt graag in contact met inwoners die een Waddinxveens verhaal kennen dat volgens hen verteld moet worden. Zij kunnen mailen naar burgemeester@waddinxveen.nl.

Advertentie