8.5 C
New York
zondag 19 mei 2024

Mooi weer zorgt voor drukke kofferbakverkoop

Het mooie weer op Hemelvaartsdat 18 mei zorgde voor een drukke kofferbakverkoop op het Raadhuisplein in Nieuwerkerk aan den IJssel. Op het plein was van allerlei waar te koop. Het meeste kramen stonden vol zolder opruimwerkzaamheden of vervlogen collecties met LP’s , CD’s of Video’s.

Voorheen was er meer plantenverkoop maar omdat het aanbod klein is, wordt het niet meer zo genoemd maar planten, met name perkgoed, was volop te krijgen. Vanuit Zuidplas Samen was nog een donatie waardoor er gratis ijs werd uitgedeeld en konden kinderen zich laten schminken door M-Schmink. Vooral dat laatste was erg populair.

Wie even wilde zitten kon op het terras van stichting Evenement genieten van een hapje en een drankje.

Advertentie