8.5 C
New York
woensdag 19 juni 2024

Kunst- en Cultuurmarkt Montmartre op leefgoed de Olifant

Leefgoed de Olifant heet u van harte welkom bij de jaarlijkse Kunst- en Cultuurmarkt Montmartre op het adembenemende terrein van Leefgoed de Olifant! Het Pinksterweekend zondag 28 en maandag 29 mei, belooft een feest te worden met een gevarieerd aanbod van kunst en cultuur.

Van keramiek tot schilderijen, tekeningen, sieraden en prenten, de Kunst- en Cultuurmarkt Montmartre biedt voor elk wat wils. Een getalenteerde tekenaar is aanwezig om op verzoek portretten van bezoekers te maken, terwijl livemuziek de sfeer nog verder verhoogt. Maar dat is nog niet alles! Om ervoor te zorgen dat u de hele dag kunt genieten van de markt, bieden wij ook een culinair programma in Franse stijl aan.

Het leefgoed is open tussen 11:00 en 18:00 uur en dan is er een smakelijke lunch voor u en in de middag een heerlijk borrelarrangement. Na 18:00 uur kan men, met uw gezelschap, te goed doet aan de Pinkster BBQ.

Reserveer voor de BBQ bij Pinksteren BBQ, via www.leefgoed.nl Mis deze fantastische gelegenheid niet om de kunst- en cultuurmarkt van Montmartre te ervaren op het prachtige terrein van Leefgoed de Olifant. Wij heten je van harte welkom! Beide dagen van 11:00 uur tot 18:00 uur, Toegang tot de kunstmarkt, Montmartre, is gratis. Leefgoed de Olifant Groenendijk 325 Nieuwerkerk a/d IJssel

ZONDAG 28 mei 2023 Pinksteren BBQ

Heb je meer zin om eerste Pinksterdag ’s avonds wat leuks te doen? Dat kan dan organiseren we een Pinkster BBQ met een aantal open vuren en natuurlijk een troubadour met liedjes rond het vuur.
Tickets via www.leefgoed.nl aanvang 18:30, einde 22:30 uur Menu: € 54,50 Het leefgoed vraagt een kleine aanbetaling bij reservering van € 25 p.p. De aanbetaling zal in mindering worden gebracht op de rekening. Restitutie is mogelijk bij annulering 5 dagen voorafgaand aan de reservering.

Advertentie