8.5 C
New York
woensdag 24 juli 2024

Andreas de Graaf per 15 juni interim gemeentesecretaris van Zuidplas

Op donderdag 15 juni start Andreas de Graaf (47 jaar) als interim gemeentesecretaris van de gemeente Zuidplas. Hij volgt hiermee gemeentesecretaris Richard Heijdra op die recent afscheid heeft genomen en aan de slag gaat bij de gemeente Stichtse Vecht.

Andreas de Graaf heeft ruime bestuurlijke ervaring binnen de lokale overheid en met gemeentelijke samenwerkingen. De laatste 6 jaar is hij gemeentesecretaris/algemeen directeur in de gemeente Voorschoten geweest. Inmiddels werkt hij als zelfstandige.

Andreas de Graaf: ‘Graag neem ik de ervaringen die ik de afgelopen 25 jaar heb opgedaan mee naar nieuwe organisaties, zoals de gemeente Zuidplas.’ Tijdens de komende maanden zal het werven van een nieuwe gemeentesecretaris centraal staan. Aan het einde van dit jaar verwacht het college zicht te hebben op een nieuwe gemeentesecretaris.

Advertentie