8.5 C
New York
woensdag 4 oktober 2023

Team Neleman-Punt halverwege route bij RoPaRun

Het team Neleman-Punt is halverwege de hardloopestafette van de RoPaRun. Vanochtend was er bij het meest zuidelijke punt van de route in Sevenum al meer dan 220 km door de twee ploegen afgelegd. Terwijl 1 ploeg aan het lopen is, slaapt en eet de andere ploeg (met daarbij ook de behandeling van de masseur. Slapen is vaak in een tent op een veldbed of in een vrachtwagen.

De geluiden zijn positief en vanaf Sevenum gaat men door naar Eindhoven, Den Bosch, Breda en zal men in de nacht Ossendrecht doorkruisen. Dit kleine plaatsje staat bekend om de enorme feeststemming die er altijd is met de doorkomst van de RopaRun.

Team Neleman-Punt hoopt met deelname aan de RoPaRun geld op de halen. Het geld dat wordt opgehaald tijdens het evenement Roparun wordt door het bestuur van Stichting Roparun toegekend aan instellingen, goede doelen of projecten die bijdragen aan de missie van Roparun: ‘Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven’

Donaties aan het doel van team Neleman-Punt kunnen worden gedaan op deze pagina : https://roparun.nl/nl/teams/alle-teams/#/teams/101

Advertentie