8.5 C
New York
vrijdag 26 april 2024

PrintAbout reikt ruim € 39.000 uit aan goede doelen!

In maart 2023 heeft PrintAbout N.V. uit Moordrecht ruim € 39.000 geschonken aan drie verschillende goede doelen: KWF Kankerbestrijding, Alzheimer Nederland en Ronald McDonald Kinderfonds. Dit bedrag is opgehaald door de klanten die afgelopen 2 jaar hun vergoeding voor lege cartridges en lege toners doneerden aan een van deze goede doelen.

In 2021 heeft PrintAbout N.V. een recycleprogramma geïntroduceerd voor lege cartridges en toners. De klanten die de lege cartridges of toners inleveren, ontvangen hiervoor een vergoeding. Deze vergoeding kan gebruikt worden voor korting of het kan gedoneerd worden aan een goed doel naar keuze. Het goede doel, kan de klant zelf bepalen door te kiezen uit drie vooraf gekozen goede doelen. De keuze bestaat uit: KWF Kankerbestrijding, Alzheimer Nederland en de Ronald McDonald kinderhuizen.

Met de inzameling van lege cartridges en toners is er ruim € 39.000 opgehaald dat verdeeld wordt over de goede doelen. Door dit bedrag komt de donatie, per eerdergenoemd goed doel,
neer op circa € 13.000. “Ik ben trots dat we zo’n mooi bedrag hebben kunnen ophalen samen met onze klanten. Wij weten zeker dat dit geld goed terechtkomt bij de goede doelen en streven ernaar om in de komende tijd weer zo’n mooi bedrag op te halen.” Aldus Robbert Plukaard, E-commerce Manager PrintAbout N.V.

PrintAbout N.V. is al sinds 2004 de webshop op het gebied van printers, toners, cartridges en andere printeraccessoires. Klanten kunnen niet alleen terecht voor de aankoop van deze producten maar ook voor advies. Sinds 2004 verstuurt het bedrijf, vanuit hun vestiging in Moordrecht, bestellingen voor zowel de zakelijke- als particuliere klanten, door heel Nederland en België. PrintAbout N.V. is één van de snelst groeiende printer-webshops van de Benelux.

Advertentie