8.5 C
New York
woensdag 4 oktober 2023

Avondvierdaagse terug in Zevenhuizen

De avondvierdaagse komt terug in Zevenhuizen. Dit jaarlijkse wandelfeest wordt van dinsdag 12 tot en met vrijdag 16 juni gehouden en heeft als thema Superhelden en sprookjes. : De start is tussen 18:30 en 19:00 uur bij V.V. Groeneweg.

De voorverkoop van deelname boekjes is op woensdag 7 juni 15:30-17:00 en zaterdag 10 juni 10:00-11:00 bij Jumbo in de Dorpsstraat en kost 5 euro p.p. Er is één afstand per avond van ongeveer 5 km.

Op dinsdag wordt de Spiderman route gelopen, op woensdag de Sneeuwitje route, donderdag de Superman route en op vrijdag de Assepoester route. Op vrijdag is de feestelijke intocht van de avondvierdaagse op het parkeerterrein bij v.v. Groeneweg is de Finish. Hier zal een DJ met muziek de intocht muzikaal ondersteunen.

Meer informatie op : https://avondvierdaagsezevenhuizen.nl/

Advertentie