8.5 C
New York
woensdag 4 oktober 2023

Huize Mooisteen feestelijk geopend (video)

Op een zonnige zaterdag 3 juni werd een droom van Remko en Marjan Delsasso waarheid, ze konden hun eigen huize Mooisteen openen, een plek om op te leiden, te vergaderen én te ontmoeten.

Ze betrekken de leegstaande ruimte van Omroep Zuidplas, een plek waar veel vrijwilligers van Gouwe IJssel Nieuws heel wat uurtjes hebben doorgebracht, en hebben het compleet verbouwd. Door het één grote ruimte te maken en goed gebruik te maken is het een lichte grote ruimte geworden en ook de zolder, voorheen opslag, is nu te gebruiken voor plaatsen van twee ramen.

En daarom stonden Remko en Marjan vol trots klaar om hun pand te openen. Hun dochter stond klaar met de schaar en onder ervaren begeleiding van wethouder Frans Klovert werd de locatie geopend. In onderstaande video legt Remko meer uit over NLP, meer informatie over de activiteiten is te vinden op https://mooisteen.nl/

Advertentie