8.5 C
New York
woensdag 4 oktober 2023

Wederom succesvolle Meander/ MOZ-Art zondagmiddag matinee

Wat een succes was de afgelopen zondagmiddag in de concertserie van De Meander! De opkomst was wederom overweldigend! Dit keer was ook de wethouder Daan de Haas aanwezig. Deze concertserie is georganiseerd en geïnitieerd door de Stichting Vrienden van De Meander en MOZ-Art muziekschool.

Er werd naar hartenlust gemusiceerd door leerlingen en docenten van MOZ-Art. Van een Oekraïens Volksliedje tot een Tango Argentino, van Pirates of the Carribean tot Swiebertje. Het volgende concert staat gepland op zondag 2 juli om 15:00 uur. Dit concert wordt verzorgd door Kamer Orkest Midden-Holland (KOMH).

U bent van harte welkom en de toegang is gratis, maar u dient zich aan te melden via de mail! meander.mozart@gmail.com

Advertentie