8.5 C
New York
zondag 28 april 2024

SBKZ lezing over Escher – Andere wereld

M.C. Escher, een andere wereld. Wie kent de onmogelijke werelden van M.C. Escher niet? Ze zijn de vruchten van wetenschappelijke interesses en een brede blik op de wereld.. Zijn blik op de bestaande en de niet-bestaande wereld is vereeuwigd in talloze virtuoze en raadselachtige tekeningen.

Het Belgisch kunstenaarsduo Gijs van Vaerenbergh ontwierp voor het Kunstmuseum Den Haag een aantal installaties die aan veel aspecten van Eschers verbeeldingswereld recht proberen te doen. Eschernaut Bjorn de Leeuw brengt verslag uit van zijn ervaringen in het Escher-universum en alle eigenaardigheden die hij er aantrof. Een reis door tijd en ruimte en met venijn in de staart… Een andere wereld. Komt dat zien!

De lezing wordt gehouden op 13 juni in dorpshuis Swanla, Burg. Klinkhamerweg 86, Zevenhuizen en duurt van 20.00 uur tot 22.00 uur.

Vanaf heden kunt u voor deze lezing inschrijven en betalen : Voor de lezingen geldt de volgende betalingsregeling: Voorkeur heeft vooraf inschrijven en betalen: Inschrijven via: sbkzuidplas@gmail.com met vermelding van Lezing 13 juni

Betaling: op rekening NL85RABO 0316 1614 89 o.v.v. Lezing 13 juni Vrienden betalen: € 5. Overige belangstellenden: € 12. Bij betaling aan de zaal op de avond van de lezing liefst per pin betalen. Cash alleen indien niet anders mogelijk.

Advertentie