8.5 C
New York
maandag 29 april 2024

Open bouwplaatsen tijdens Dag van de Bouw

Normaal gesproken is een bouwplaats verboden toegang voor onbevoegden. Eén keer per jaar openen de leden van Bouwend Nederland de hekken van een aantal prachtige bouw- en infrawerken voor het grote publiek. Op zaterdag 17 juni op de Dag van de Bouw is iedereen van harte welkom om een kijkje te nemen en vragen te stellen bij deelnemende projecten.

Dit jaar organiseert Bouwend Nederland, de branchevereniging voor bouw- en infrabedrijven, voor de zestiende keer de Dag van de Bouw. “Deze open dag is een unieke kans voor mensen om met eigen ogen te zien hoe belangrijk en mooi de bouwsector is. Onze bedrijven leveren een cruciale bijdrage aan het oplossen van grote maatschappelijke uitdagingen op het gebied van wonen, werken, mobiliteit en duurzaamheid. Daarom is het belangrijk om te laten zien wat we doen”, aldus Arno Visser, voorzitter van Bouwend Nederland.

Al meer dan 125 bouw- en infraprojecten hebben zich aangemeld voor de open dag en dit aantal loopt nog op! Ook veel in het oog springende projecten doen mee. In onze regio doen de volgende projecten mee:

In Zevenhuizen werkt Knaap momenteel aan het realiseren van 3 Maatwoningen. Dit zijn vrijstaande woningen welke op maat zijn ontworpen voor de verschillende opdrachtgevers en dus geheel uniek zijn. Tijdens de Dag van de Bouw opent Knaap de deuren van de bouwplaats en krijgt u een kijkje achter de schermen en kunt u kennis maken met het bedrijf. De bouwplaats ligt aan de Knibbelweg 28, 2761 JE Zevenhuizen en is van 10:00 uur tot 13:00 uur open.

Roosdom Tijhuis ontwikkelt en bouwt 41 woningen in deelgebied Parkzicht in Waddinxveen. Daarnaast komen er 2 royale bouwkavels beschikbaar, bestemd voor de bouw van vrijstaande woningen. De 41 woningen zijn zeer fraai gelegen naast het centrale park in de woonwijk. Het aanbod is zeer gevarieerd, dus voor ieder wat wils. Van 10:00 uur – 14:00 uur bent u welkom aan de Tweede Bloksweg 38A.

Tijdens de landelijke Dag van de Bouw op zaterdag 17 juni is de bouwplaats van de A16 Rotterdam voor één dag geopend voor publiek. Je bent van harte welkom! Neem een kijkje bij de Rottemerentunnel in aanbouw en bezoek de Expo A16 Rotterdam. Tijdens je bezoek aan onze bouwplaats kom je meer te weten over thema’s als ontwerp, techniek, inpassing en duurzaamheid. Ook voor kinderen is er een leuk programma. Kom knutselen of doe mee aan de speurtocht. Er is zelfs een materieelplein ingericht met onder andere een kraan, een zandwagen en een asfaltset. En uiteraard mag je ook komen spelen in onze zandspeelplaats. Bij Expo A16 aan de Rottebandreef 50
2661 GR Bergschenhoek bent u welkom van 10:00 uur – 15:00 uur.

Eerder was gemeld dat aan Burgemeester Jamessingel, dicht bij het station en de binnenstad van Gouda, bij het nieuwe appartementencomplex ‘De Koploper’ open was, dit is niet correct.

Op https://www.dagvandebouw.nl/ staan alle projecten die open zijn op 17 juni.

Advertentie