8.5 C
New York
maandag 29 april 2024

Santa’s Bikers & Trikers vanaf Zevenhuizen voor rolstoelbakfiets

Op zaterdag 10 juni vertrok Marcel Linnenbank met zoveel mogelijk mensen verkleed in kerstmannenpakken voor een goededoelentrit door Zevenhuizen. Hiermee wil de Santa’s Bikers & Trikers geld ophalen voor een rolstoelbakfiets voor villa Expert Care.

Santa’s Bikers & Trikers Nederland
Deze groep motor- en trikerrijders zetten zich in voor organisaties die misschien niet zo in de schijnwerpers staan van de landelijke media, maar ook heel veel ondersteuning kunnen gebruiken. Daarom hebben ze gekozen voor Stichting Vrienden van Villa ExpertCare. Ze willen zich inzetten om voor Villa Rijswijk een rolstoelbakfiets te realiseren. 

Op 10 juni gaan zij in Kerstmannenpak op Bikers en Trikers vanuit Zevenhuizen naar Rotterdam rijden. Hier halen zij een jongetje op die na een moeilijke tijd een leuke afleiding kan gebuiken. Hij mag meerijden naar Ridderkerk. Hier gaat de groep op het plein knuffels uitdelen. Hierbij vertellen zij het verhaal van Villa ExpertCare en aan de knuffel hangt een kaartje met informatie over Villa ExpertCare en deze actie. 

Na afloop kwam men nog langs bij de brandweerkazerne om gedag te zeggen, waar die dag een open dag is geweest. wie wil doneren aan de actie kan terecht op https://expertcare.nl/stichting-vrienden-van-villa-expertcare/wat-we-doen/rolstoel-bakfiets-voor-villa-rijswijk/

Foto´s : Jolanda Bakker

Advertentie