8.5 C
New York
vrijdag 3 mei 2024

Activiteitencentrum De Schakel organiseert zomermarkt in Moordrecht

Op zaterdag 17 juni 2023 vindt de jaarlijkse zomermarkt plaats bij activiteitencentrum De Schakel in Moordrecht. Jong en oud zijn van harte welkom om te genieten van diverse activiteiten, waaronder een rommelmarkt, livemuziek, handgemaakte producten, een loterij en heerlijk eten en drinken. De zomermarkt wordt gehouden aan het Oosteinde 27, Moordrecht en is van 13.00 uur tot 16.00 uur.

De zomermarkt van De Schakel is een populair evenement waar bezoekers kunnen genieten van een gezellige en ontspannen sfeer. Centraal tijdens de markt staat de verkoop van handgemaakte producten, gemaakt door de mensen van De Schakel en andere locaties van Gemiva, waaronder In de Krom, Bakkerij Hartig en Zoet en De Baanbreker uit de regio.

Daarnaast kunnen bezoekers deelnemen aan een loterij, rondsnuffelen op de rommelmarkt en genieten van versgebakken versnaperingen. Dit alles onder het genot van liveoptredens en een dj. Met leuke activiteiten voor de kinderen is er ook gedacht aan de jongste bezoekers.

De opbrengst van de zomermarkt wordt gebruikt voor een bijzonder uitje met de cliënten van De Schakel. Het evenement kan mede plaatsvinden dankzij de geweldige inzet van vrijwilligers, ouders en lokale bedrijven die zich betrokken voelen bij de activiteiten van De Schakel.

Activiteitencentrum De Schakel is een locatie van Gemiva, waar mensen met een verstandelijke beperking in hun eigen tempo kunnen werken. Er zijn verschillende groepen actief bij De Schakel: de tuingroep, de creatieve groep, de kaarsenmakerij en de keramiekgroep.

Gemiva ondersteunt in Zuid-Holland mensen die door een handicap, chronische ziekte of andere beperking zorg of begeleiding nodig hebben.

Voor meer informatie over De Schakel verwijzen we graag naar: Gemiva – De Schakel

Advertentie