8.5 C
New York
vrijdag 17 mei 2024

Maluku / Molukse OldStars Walking Football toernooi in Moordrecht

Maluku / Molukse OldStars Walking Football Moordrecht (afgekort MOS Moordrecht organiseert op zaterdag 17 juni op het terrein van de voetbalvereniging Moordrecht een Walking Football toernooi waar Molukse — en Nederlandse teams ( Assen, Waalwijk, Barneveld, Huizen, Tiel, KMD Wateringen, RCL Leiderdorp, DSO Zoetermeer, SC AH Huizen, Moordrecht) uit verschillende delen van Nederland eraan deelnemen. De naam zegt het, al lopend op een rustige wijze voetballen.

Daarnaast zal een gemengde wedstrijd worden gespeeld tussen MOS Moordrecht en MOS Barneveld. Elk team bestaat uit mannen en vrouwen.

Deze toernooi is mogelijk dankzij ondersteuning voetbalvereniging Moordrecht, Nationaal Ouderen Fonds en bijdrage van Rumah Orang Tua Tua Moordrecht en Sportstichting Zuidplas in het kader Sportakkoord Zuidplas 2.0.

MOS Walking Football Moordrecht hecht grote waarden aan een aantal kernwaarden, die het van het Nationaal Ouderenfonds, die we van harte hebben overgenomen. Een aantal willen we opnoemen: Plezier, Veelzijdig bewegen, Verbinden, Samenwerken, Sportiviteit, Acceptatie en Begrip voor elkaar.

Het toernooi begint om 12.00 en eindigt om 17.00 uur en is op het sportterrein van v.v. Moordrecht aan de Ambachtsweg 34, 2841 LS in Moordrecht. Lees hier het programmaboekje.

Advertentie