8.5 C
New York
zaterdag 18 mei 2024

Gemiva zorg- en kinderboerderij In de Krom organiseert zomerfeest

Op zaterdag 24 juni 2023 staat zorg- en kinderboerderij In de Krom in het teken van een spetterend zomerfeest. Het belooft een dag vol plezier en vermaak te worden voor jong en oud. Iedereen is van harte welkom om samen te genieten van activiteiten en lekkernijen. De zomerse festiviteiten vinden plaats op het terrein van In de Krom aan de Middelweg 32 in Moordrecht en duren van 11.00 uur tot 15.00 uur.

Tijdens het zomerfeest worden er tal van leuke activiteiten georganiseerd speciaal voor de kinderen. Ze kunnen ponyritjes maken, springen op het springkussen en zich laten omtoveren met prachtige schmink en glittertattoos. Terwijl de kinderen zich vermaken, kunnen de bezoekers genieten van heerlijke pannenkoeken, smakelijke tosti’s en ambachtelijk schepijs gemaakt van verse koemelk.

Zorg- en kinderboerderij In de Krom is een locatie van Gemiva, waar mensen met een verstandelijke beperking wonen en in hun eigen tempo kunnen werken. Gemiva ondersteunt in Zuid-Holland mensen die door een handicap, chronische ziekte of andere beperking zorg of begeleiding nodig hebben.

Voor meer informatie over zorg- en kinderboerderij In de Krom verwijzen we graag naar: Gemiva – Boerderij In de Krom

Advertentie