8.5 C
New York
donderdag 2 mei 2024

Kom je op woensdag 28 juni lekker spelen met modder?

Wist je dat het heel gezond is om in de modder te spelen? Daarnaast heb je gewoon veel lol om met modder te spelen! Modder is fijn voor sommige dieren. Weet je al voor welke dieren? Zo kan modder ook een verhaal vertellen, als je naar sporen van dieren of mensen kijkt. Kom lekker ontdekken hoe leuk modder kan zijn!

Het is op donderdag 29 juni Nationale Modder Dag, maar de Rotta Kapoentjes gaan het een dag daarvoor vieren! Men gaat onder andere moddertaartjes maken die je kunt versieren met bloemen en ander materiaal uit de natuur.

Omdat het zo droog is moeten we de modder zelf maken, dus je leert ook hoe je verschillende modder kan maken, hoe leuk is dat? Kom lekker vies worden op woensdag 28 juni! Is jouw kind of kleinkind tussen de 4 en de 6 jaar? Geef ze dan op voor deze modderfeestdag. Ze gaan, op woensdag 28 juni van 14.00 tot 15.30 uur de wereld van modder ontdekken. We verzamelen bij het Trefpunt Rotta, Hoeksekade 164 in Bergschenhoek. Zorg dat de kinderen in kleren zijn die lekker vies mogen worden!

Aanmelding verplicht, graag voor 26 juni (o.v.v. naam en leeftijd van het kind, mobiel nummer van ouder/verzorgster) via jeugd@rotta-natuur.nl. Kapoentjes gaan op stap met een begeleider (ouder/opa/oma/verzorgster), met enthousiaste vrijwilligers van de Natuur- en Vogelwacht Rotta. De kostende bedragen 2 euro per kind en wij zorgen voor wat drinken en iets lekkers.

Advertentie