8.5 C
New York
zaterdag 4 mei 2024

Morgen start jeugdvakantie week Zuidplas

Morgen start de jeugdvakantieweek voor de gemeente Zuidplas waarmee in de eerste en de laatste week activiteiten in de dorpen. In de eerste week zijn deze activiteiten in Moerkapelle, Moordrecht en Zevenhuizen en de laatste week van de schoolvakantie zijn deze activiteiten in Nieuwerkerk aan den IJssel. De jeugdvakantieweek wordt door stichting Zo! georganiseerd.

Activiteiten eerste week

Op Maandag 10 juli start de week met activiteiten op het plein voor Op Moer in Moerkapelle, om 15:00 uur is er een magische opening door wethouder Zijlstra in de gymzaal aan de burgemeester Nederveenlaan in Zevenhuizen waar de Mat’s Magic Illusions Goochelshow zal worden gegeven. De toegang is 2€

Carla Vis van Poppen en meer spelen op Dinsdag 11 juli om 11:00 uur de Theatervoorstelling Inspecteur Hoezo zoekt het uit. De voorstelling wordt gegeven in de gymzaal aan de burgemeester Nederveenlaan in Zevenhuizen. De doelgroep voor de voorstelling is van 4 tot en met 12 jaar. Een kaartje kost € 2 per persoon.

Sportstichting Zuidplas en Stichting ZO! heten de kinderen op woensdag 12 juli om 11:00 uur van harte welkom in het Turfhuis én op het schoolplein bij de Oudersvrucht in Moordrecht. Laat glittertattoo’s zetten, knutsel binnen en speel buiten veschillende (sport)spellen. Er staan onder andere pannavelden, tafeltennis en een springkussen voor je klaar. Deelname kost € 2.

In de avond om 19:00 uur worden de kinderen verwacht in Moordrecht op het speelveld aan de Dokter van Westendorplaan beleven. Trek dus kleren aan die nat mogen worden en neem droge kleren en een handdoek mee, want de brandweer zal klaar staan voor een waterspektakel! Deelname is gratis, wel kan het zijn dat het niet doorgaat als de brandweer voor een noodgeval moet uitrukken.

Donderdag 13 juli staan er verschillende activiteiten voor je klaar om 11:00 uur op het Cruyff Court in het Moerhoutpark te Moordrecht. Samen met de Sportstichting Zuidplas maakt stichting Zo! er voor jullie weer een gezellig en sportieve ochtend/middag van! Zo geeft onder andere DNA Dance Studio een workshop, staat er een stormbaan en nog veel meer! Toegang is €2 per persoon voor deelname.

Het eerste deel van de jeugdvakantieweek wordt afgesloten op vrijdag 14 juli met een echte Zwemdisco in Zwembad de Koornmolen in Zevenhuizen! Dans jij ook gezellig mee op de muziek van DJ Rens? De vrijwilligers van het Zweminstituut, DJ Rens en stichting Zo! maken er een spetterend feest van! Deelname kost € 2 en zwemdiploma is verplicht. Leeftijd is 5 tot en met 12 jaar en het start om 19:15 uur.

Archieffoto : Zwemdisco in de Koornmolen in Zevenhuizen
Advertentie