8.5 C
New York
dinsdag 22 oktober 2024

Nieuwe directie Vonk Waddinxveen

Nadat het bestuur van Vonk op zoek zijn gegaan naar een nieuwe directie in verband met het vertrek van Ingrid Ranftl, heeft men enige weken geleden een keuze gemaakt uit de kandidaten voor de opvolging van Ingrid als directeur. Een besluit waarbij men overtuigd is geraakt van de ideeën en kwaliteiten van de kandidaten.

Bij het uiteindelijke besluit heeft vooral de vraag een rol gespeeld wat op dit moment voor de huidige organisatie in een snel groeiende gemeente van belang is. Het bestuur heeft er vol overtuiging voor gekozen om Tom Palms en Bob Wijtsma m.i.v. 1 augustus 2023 te benoemen als nieuwe directeuren van Vonk. Beide heren, die tevens in dienst blijven als gitaardocent, hebben het bestuur overtuigd van hun kwaliteiten en van hun intentie om samen met het team een volgende stap te zetten in de ontwikkeling van Vonk. Als bestuur zal men hen daarin volop ondersteunen en stimuleren om zich te ontwikkelen in de uitvoering van specifieke directietaken.

Over de onderlinge taakverdeling (daar waar nodig of wenselijk) en de invulling van de directietaken zijn we volop met elkaar in gesprek. Voor aanvang van het nieuwe seizoen zal duidelijk zijn hoe de onderlinge taakverdeling eruit gaat zien, zodat in het nieuwe seizoen een succesvolle nieuwe start kan worden gemaakt en tegelijkertijd de continuïteit is gewaarborgd. Wij rekenen met Tom en Bob op een goede voortzetting van onze contacten” laat voorzitter Halvard Jan Hettema weten in een persbericht.

Advertentie