8.5 C
New York
woensdag 4 oktober 2023

Ereronde voor overleden bestuurs- en erelid v.v. Nieuwerkerk René Vis

Vrijdag 28 juli zal er voor het overleden bestuurs- en erelid van v.v. Nieuwerkerk, René Vis een ereronde zijn bij sportpark Dorrestein in Nieuwerkerk aan den IJssel voorafgaand aan zijn uitvaart.

René Vis overleed afgelopen week en het verdriet bij de sportvereniging is groot. Volgens de website van Nieuwerkerk was René 51 jaar bestuurslid en heeft voor de vereniging heel veel betekend en droeg daarom ook met recht al geruime tijd de titel Erelid van vv Nieuwerkerk. René is bij de club begonnen als voetballer. Daarna o.a. scheidrechter en junioren-secretaris geweest in het toenmalige jeugdbestuur. Al snel werd René secretaris in het hoofdbestuur. En dat heeft hij 51 jaar met veel enthousiasme gedaan.

Voor al zijn werkzaamheden voor de club is René naast Erelid ook gewaardeerd in de vorm van de gouden waarderingsspeld van de KNVB en is René onderscheiden als Ridder in de orde van Oranje Nassau. Op de website van v.v. Nieuwerkerk staat meer informatie over de ereronde en de uitvaart.

Advertentie