8.5 C
New York
vrijdag 3 mei 2024

Jeugdweek Moerkapelle komt er weer aan

Deze zomer is er natuurlijk weer jeugdweek in Moerkapelle De jeugdweek wordt georganiseerd door de drie Moerkapelse kerken.De week is zowel voor de kinderen als de jongeren staat er weer een prachtig gevuld programma klaar.

Het thema van jeugdweek is ‘gelukszoekers’. Iedereen wil gelukkig zijn. Samen gaan we op zoek naar écht geluk. Iedereen is welkom en de organistatie roept op om zo veel mogelijk vrienden mee te nemen, want dat maakt het extra gezellig. Men kijkt ernaar uit om jullie te ontmoeten!.

De ochtendjeugdweek (6 t/m 12 jaar)

Ook in 2023 hopen we de ochtendjeudweek weer te organiseren! Dit betekent dat we alle kinderen van 6 tot 12 jaar elke ochtend graag weer zien bij Op Moer. Met elkaar maken we er een leuke ochtend van. Kijk bij het programma voor meer informatie. 

De activiteiten die wij organiseren kunt u tijdens de jeugdweek vinden op deze pagina. Ook kunt u informatie vinden op facebook en Instagram. Omdat wij natuurlijk zoveel mogelijk kinderen willen bereiken kunt u ons helpen door deze informatie te delen. Voor eventuele vragen kunt u altijd mailen naar jeugdweekmoerkapelle@gmail.com.

Avond Jeugdweek (vanaf 13 jaar)

De Jeugdweek gaat binnenkort weer beginnen. Voor alle jongeren vanaf 12 jaar hebben wij een avondprogramma bij ‘Op Moer’. Met sportiviteit, spellen, BBQ en bezinning. Zorg dat je erbij bent! En volg ons op Instagram voor meer informatie!

Advertentie