8.5 C
New York
dinsdag 7 mei 2024

Aankomende week veel verstoring treinverkeer rond Gouda

De aankomende week is er veel verstoring van het trenverkeer rond het station van Gouda. ProRail gaat op diverse dagen werkzaamheden uitvoeren. In het weekend is er helemaal geen treinverkeer in en rond Gouda. Wie op pad gaat, krijgt het advies mee om in ieder geval de reisplanner van de NS te gaan gebruiken.

Gouda – Den Haag

Reizigers kunnen van woensdag 16 augustus 04:00 tot en met vrijdag 18 augustus 02:00 uur to aan Den Haag Ypenburg reizen. Er is geen directe verbinding mogelijk naar station Voorburg en naar Den Haag Centraal is het reisadvies om te reizen via Rotterdam Centraal. Tussen Den Haag Ypenburg en Den Haag Centraal alsmede naar Voorburg rijden stopbussen.

Weekend geen treinen rond Gouda

In het weekend van zaterdag 19 augustus 00:00 t/m maandag 21 augustus 02:00 rijden er geen treinen rond Gouda. Tussen Woerden en Den Haag Ypenburg rijden er bussen en tussen Rotterdam Centraal en Gouda is de dienstregeling aangepast en tussen Alphen a/d Rijn en Gouda rijden er bussen. Tussen Rotterdam Alexander en Rotterdam Centraal is het reisadvies om de Metro te nemen.

Advertentie