8.5 C
New York
woensdag 17 juli 2024

Tennis tegen kanker scoort €23.145 voor KWF

Maar liefst 85 tennissers speelden afgelopen zaterdag tegen elkaar op Tennisclub Zevenhuizen. Allen met maar een doel: zoveel mogelijk geld ophalen voor KWF. En dat is goed gelukt. Maar liefst €23.145 werd opgehaald. “Van te voren kun je er alleen maar op hopen dat je het doel haalt” zegt mede-organisator Robert Schmidt. “4 jaar geleden organiseerden we het ook en toen haalden we al een fantastisch bedrag op van €14.758,80”.

Dat het bedrag zo dik werd overschreven verbaasde ook mede organisator Marcel Mayer: “zoveel lokale bedrijven die spullen en geld beschikbaar stelden voor onze veiling en loterij, is echt ongelofelijk”. Uiteindelijk is ongeveer 90% van het bedrag opgehaald door de deelnemers. Zij tennisten van 07.00 tot 19.00 en dat was best pittig. Hierbij werden de deelnemers om 07.00 uur ondersteunend toegesproken door burgermeester Weber, die het evenement opende.

Vanaf 12:00 uur werden de deelnemers en gasten muzikaal ondersteund door TEradio, waar tegen betaling muzieknummers konden worden aangevraagd. “Ik geloof dat ik daar zelf het meeste gebruik van hebt gemaakt, maar alles gaat naar KWF dus dat doe ik graag. Daarnaast hebben we ook nog eens meer dan 400 broodjes verkocht die beschikbaar werden gesteld door een gulle sponsor. Het is echt prachtig als je als Tennisclub Zevenhuizen zo je sociale gezicht kunt laten zien en daarnaast zoveel blije en vrolijke mensen op je park hebt. En ja, dat bedrag……waanzinnig” aldus een zeer tevreden Schmidt.

Advertentie