8.5 C
New York
zondag 28 april 2024

Deze week is het feest aan de Zevenhuizerplas: de elfde editie van CuliNESSE begint donderdag 


Donderdag 24, vrijdag 25 en zaterdag 26 augustus is het Oeverpark decor voor het culinaire muziekfestival. Met artiesten als DI-RECT en Guus Meeuwis op het hoofdpodium, een heus reuzenrad en lokale restaurants verspreid over het terrein belooft het een mooie editie te worden.  

Deze editie kunnen bezoekers van het familiefestival een grote diversiteit aan artiesten, eten en drinken en overige programmering verwachten. CuliNESSE groeit en dat is terug te zien in het dagvullend programma en de bezoekersaantallen. De zaterdag is volledig uitverkocht en ook de vrijdag gaat al richting uitverkocht. 

Oude bekenden als Guus Meeuwis, Miss Montreal en DI-RECT worden weer verwelkomd aan de Zevenhuizerplas. Artiesten als De Jeugd Van Tegenwoordig en internationale muzikant Jonathan Jeremiah hebben hun primeur op CuliNESSE.  

Het driedaagse festival biedt naast de spetterende optredens een dagvullend programma aan. Op het terrein kunnen bezoekers bijvoorbeeld meedoen aan een silent quiz, een rondje maken in het reuzenrad of naar live theater. Ook voor kinderen wordt er een uitgebreid programma georganiseerd door Waldorfhaus met de focus op duurzaamheid. Tussen alle activiteiten en optredens door kan het publiek genieten bij lokale restaurants als Restaurant FRED, STER Gastrobar en Restaurant, Restaurant Het Schielandshuis, Storm Beachbar en Bistro, Van ’S en L’Italiano. 

Geïnteresseerden kopen tickets voor donderdag en vrijdag nog via de website van CuliNESSE: www.CuliNESSE.nl/tickets. Woensdagavond sluit de online ticketverkoop. Kaartjes kunnen aan de deur worden gekocht zolang de voorraad strekt. 

Gouwe IJssel Nieuws zal weer, zoals elk jaar, een fotoverslag maken. Zie je onze cameraman of vrouw, lach en ga op de foto!

Advertentie