8.5 C
New York
zondag 28 april 2024

Zondag jaarlijkse hondenplons in het Nieuwerkerkse Polderbad

Op zondag 27 augustus is het de laatste openingsdag van het buitenbad van zwembad het Polderbad in Nieuwerkerk aan den IJssel. Traditioneel is het dan hondenplons waarbij baasjes met de honden in het buitenbad mogen en zelfs gebruik mogen maken van de glijbaan. De sportstichting laat hierna het bad leeglopen en gaat met de winterschoonmaak en onderhoudsbeurt aan de slag.

De hondenplons is van 10:00 uur tot 16:00 uur en de toegang kost € 3,00 per hond en per persoon (kinderen t/m 12 jaar gratis). Er is deze dag eten en drinken verkrijgbaar, er zijn demonstraties, activiteiten en diverse standhouders aanwezig.

De sportstichting Zuidplas stelt wel de volgende gedragregels voor:
– Alleen gewone halsbanden en tuigen toegestaan.
– Deelnemende honden zijn sociaal naar mens en dier.
– De hondeneigenaren zijn zelf verantwoordelijk voor de veiligheid van hun hond.

Tijdens de hondenplons 2023 op zondag 27 augustus is fotograaf Equinine Tales met een opgebouwde studio aanwezig om jouw hond op de gevoelige plaat vast te leggen. Tip: laat je hond voor de plons vastleggen.

Winactie: Maak kans op een leuk prijzenpakket door deel te nemen aan de uitdaging in de studio. Kan jouw hond de meeste ballen uit de bak krijgen binnen de tijd? 1 x deelnemen kost 2€.


Advertentie