8.5 C
New York
zaterdag 27 april 2024

Rotta Rangers naar het Koornmolengat

Op zaterdag 2 september gaan de Rotta Rangers op ontdekkingstocht door het Koornmolengat. Het gebeurt niet zo vaak dat je in dit bijzondere natuurgebied mag komen. Dit natuurreservaat, met o.a. moerasveen, wordt beheerd door vrijwilligers van Rotta.

In de zomer worden er wekelijks rondleidingen gegeven, maar de rest van het jaar is het niet toegankelijk. Voor de Rangers wordt een uitzondering gemaakt en laten vrijwilligers zien hoe leuk het Koornmolengat is. Zo zul je mogen voelen hoe drassig en zacht zo’n stukje moerasveen is. Verder kunnen we er watervogels zien en er is een aalscholverkolonie. Wie weet wat we nog meer gaan zien! Ga je gezellig mee op ontdekkingstocht?

Ben jij tussen de 7 en de 12 jaar? Geef je dan op voor deze ontdekkingstocht met de Rotta Rangers! Wij zijn die zaterdag van 10 tot 12 uur in het Koornmolengat aan de Tweemanspolder in Zevenhuizen. Let op, dit is dus op een andere locatie dan het Trefpunt, je gaat hier op eigen gelegenheid naar toe!

Aanmelding verplicht, graag voor woensdag 30 augustus (o.v.v. naam en leeftijd van het kind, mobiel nummer van ouder/verzorgster) via jeugd@rotta-natuur.nl.  Rotta Rangers gaan zonder ouders aan de slag, met enthousiaste vrijwilligers van de Natuur- en Vogelwacht Rotta. Kosten €2 per persoon.

Advertentie